Conoce FisioBenidorm

El nostre equip

En FisioBenidorm treballem amb l'objectiu d'oferir un servei clínic de màxima qualitat.

Els nostres tractaments estan totalment personalitzats i sempre són duts a terme per experimentats professionals de la salut .

Oferim a la nostra Clínica una àmplia disponibilitat d'horaris , per a aquelles persones que posseeixen poc temps lliure.

Equipo FisioBenidorm

El servei de fisioteràpia i osteopatia està dirigit per Javier López Sánchez. Diplomat en Fisioteràpia per la UCH-CEU (València) i Osteòpata C.O per l'Escola d'osteopatia de Madrid.

Format a més en diferents camps de la fisioteràpia com: EPI (Electròlisi Percutània intratisular), Embenat Neuromuscular (Kinesiotape), Embenat Funcional , Ecografia másculo-esquelètica i Punció seca en la síndrome del dolor miofascial.

Ha exercit la seva sca com a fisioterapeuta a Espanya i França, treballant en diferents sectors com hospitals píblicos, Clíniques privades, clubs esportius i centres de reeducació funcional.

El servei de podologia està dirigit per Pilar Rivera Llàcer. Diplomada en Podologia per la UMH (Elx).

Postgrau en "Cures i principis quirúrgics en podologia" per la Universitat de Barcelona i Postgrau en "Patomecànica i tractaments ortopodològics" per la Universitat de Barcelona . A més és experta en Reflexoteràpia podal .

Ha exercit la seva tasca al Centre de Tecnificació d'Alacant, a l'àrea de podologia esportiva, i actualment exerceix la seva tasca en diferents Clíniques privades de la província d'Alacant.